Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Sebevražedný oddíl


ikona
Mr. Hlad
suicide squad
Máme se těšit na comicsový nářez, nebo se raději připravit na velkolepé zklamání?  

Jak jsme letos zjistili, první dojmy ze zahraničních projekcí můžou hodně klamat a člověk si musí dávat pozor, kdo vypouští své názory do světa. Z Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti byli zpočátku taky všichni nadšení, ale co byste čekali od zarytých comicsových fandů? Když první dojmy z Občanské války vypustili do světa šéfové Marvelu, mohli se opřít i o názory lidí, kteří comicsy nečtou a jdou prostě po dobrých filmech. Teď je na řadě Sebevražedný oddíl, comicsovka z DC Universe, v níž Joel Kinnaman povede partu záporáků v čele s Willem Smithem a Margot Robbie na misi, kterou nejspíš všichni nepřežijí. A vzhledem k tomu, že režíruje autor Patroly a Železných srdcí David Ayer, se hodně těšíme. Warneři teď v Los Angeles udělali testovací projekci a názory diváků jsou nadšené! 

 

Nejvíc chvály pějí na Margot Robbie, jejíž Harley Quinn je podle všeho naprosto boží a povedlo se prý i Deadshot Willa Smithe. O Jokerovi Jareda Leta se tolik nemluví, na druhou stranu reakcí, v nichž je oscarový herec chválený za to, že zahrál parádního psychopata, úplně málo není. Jít ve stopách Heatha Ledgera je asi celkem těžké a bude chvíli trvat, než si diváci zvyknou. Dá se pozitivním reakcím věřit? Snad jo. Warneři film totiž nepromítali comicsovým hardcore fandům, jimž ke spokojenosti stačí, že to vypadá jako předloha a hýbe se to. V kině byli podle všeho hlavně filmoví fanoušci. Ti comicsoví by film měli vidět tenhle týden na Comic-Conu v Londýně, tak uvidíme, co na něj řeknou oni. My budeme mít jasno bohužel až začátkem srpna. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace