Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #350 o X-Menech a famfrpálu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co vám uniklo v Rickovi a Mortym? Jak vznikala Smrtonosná zbraň? A kolik časových linií mají X-Meni? 

Výplach ve stínu AC/DC.

Crossover týdne

Wolverine vs. Hulk, Deadpool vs. Spider-Man, Magneto vs. Helicarriery... V "reálu" se těchhle věcí jen tak nedočkáme, tenhle fanouškovský sestřih ale na studiové licence zvysoka kašle.

Prsa týdne

Daenerys po pár sezonách znovu odhalila hrudník a většina lidí si ihned vsugerovala, že to byla digitální kouzla. Jenže ono ne!

 

Rozhovor týdne

Shane Black nám už brzy představí svoje Správné chlapy, ještě předtím si ale můžete přečíst jeho vzpomínání na to, jak zahodil scénář Smrtonosné zbraně do koše a týden brečel, že je totálně neschopná nula. Takže... jestli něco píšete, neházejte flintu do žita!

 

Vysvětlovačka týdne

Deadpool v únoru humorně naznačil, že už se nevyzná v x-menovských časových rovinách. Není divu, ani u nás v redakci v nich nemáme jasno. No a pak je tu tohle video, které v tom víceméně dělá ještě větší zmatek.

 

Recyklace týdne

Pokud pravidelně chodíte na MovieZone, určitě vám neunikla spousta trailerových klišé. Pánové z Cracked vám ale v novém videu dokáží, že jich je víc, než jste si mysleli.

Tajemství týdne

Pokud jste viděli obě série famózního animáku Rick a Morty, "Teorie s lístkem" vám je posune na nový level!

 

Horor týdne

S domácími horory se v posledních měsících roztrhl pytel. A pokud jste za to rádi, tady můžete podpořit jeden slovenský.

 

Famfrpál týdne

Hrát mudlovský "pozemní" famfrpál už je dnes víceméně normální. Pak jsou tu ale fanoušci, kteří prostě vyskáčou z letadla a hrají ho poctivě ve vzduchu!

 

Star Wars týdne

Vylepšit Hitchcocka je nemožné. Leda byste do něj přidali trochu magie z předaleké galaxie...

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal na to, jakou hru byste chtěli vidět ve filmové podobě. Nejčastěji padal Zaklínač, mimo něj byste ale uvítali i KOTORy, System Shock, Mafii, Deus Ex, Mass Effect, Diablo, BioShock nebo... Hledání min!

Tentokrát to bude jednoduché. Máme za sebou tři velké superhrdinské sequely, tak je pojďme postavit proti sobě. Duelová otázka tudíž zní: Líbilo se vám víc Batman vs. Superman, Captain America: Občanská válka nebo X-Men: Apokalypsa? Svého favorita hoďte do předmětu a nezapomeňte uvést důvody!

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (138)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace