Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Daniel Craig končí jako Bond?


ikona
KarelR
007daniel craigjames bond
Že by se chystal další reboot? 

Ano, tuhle zprávu vytasil britský bulvár, takže ji berte s rezervou. Informace, že Daniel Craig opouští agenta 007, ale nezní nějak nesmyslně, už kvůli přijetí posledního filmu. Mendes zkrátka nedodal další Skyfall a na něj i na Craiga se snesla vlna kritiky. Není proto překvapivé, že se v dalším díle údajně pojede "od nuly".

Daily Mail tvrdí, že Craig odmítl smlouvu na další dva filmy, které mu měly vynést minimálně 100 milionů dolarů. Zní to dost přehroceně, protože takové peníze berou snad jen Depp, DiCaprio a Downey. Každopádně by se ale mělo chystat střídání stráží, při němž se čím dál víc mluví o Tomu Hiddlestonovi.

 

Některé "spolehlivé" zdroje hovoří o tom, že už se Hiddleston dokonce potkal s Broccoliovými. Vážně bychom ale nepředbíhali, v tuhle chvíli není stoprocentní ani Craigův odchod. V Sony určitě celou situaci brzy osvětlí, do té doby ale máme jen nepodložené zvěsti. A i když znějí víceméně logicky, u tak velké značky je důležité až oficiální oznámení.

---

Vytáhni v hospodě: Hiddleston je fajn, spíš bych ale volal Fassbenderovi!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace