Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Milla Jovovich a madmaxovská sci-fi


ikona
Mr. Hlad
james francomilla jovovich
Milla Jovovich kašle na zombíky a chystá se na akční sci-fi z temné budoucnosti. A na spolupráci s dost nečekaným režisérem.  

Nebýt série Resident Evil, asi bychom už o Mille Jovovich neslyšeli. Není to extra dobrá herečka, na druhou stranu si toho vždycky byla moc dobře vědoma a spoléhala spíš na to, že jí to na plátně sekne a že na modelku/herečku, která rozstřeluje armády zombíků na kusy, vždycky lidi přijdou. Její Resident Evil: The Final Chapter by do českých kin mělo dorazit v únoru, ale vypadá to, že žánr akční sci-fi neopustí, objeví se totiž v postapokalyptickém thrilleru Future World, který bude režírovat možná trochu překvapivě James Franco. Toho už asi přestaly bavit adaptace slavných literárních předloh, na něž reálně nikdo nekouká, a zkusí vlastního Mad Maxe.

 

Děj se má odehrávat ve světě zničeném válkou, kde lidé bojují nejen mezi sebou, ale i s extrémním horkem a nemocemi. Hlavní hrdina se musí se svým osobním strážcem vydat na nebezpečnou cestu, aby našel lék pro svou matku. Proti němu ale bude stát nejen samotný svět, ale i skupina válečníků, jejíž šéf právě dostal do ruky novou zbraň – robotickou vražedkyni. Není přímo řečeno, že zrovna tuhle roli si Jovovich zahraje, ale dávalo by to smysl. Těžko říct, jestli z toho Franco, jemuž s režií pomůže Bruce Cheung, bude chtít udělat velkolepou akční jízdu, nebo něco ambicióznějšího. Jovovich by asi byla vhodnější pro to první, sama však nejspíš tuší, že s kariérou by jí pomohla ta druhá varianta.

--- 

Vytáhni v hospodě: Poprvé se Milla Jovovich vdávala, když jí bylo šestnáct. Manželství bylo po pár týdnech anulováno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace