Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude řídit comicsárny od DC?


ikona
KarelR
dczack snyder
Warneři konečně mají obdobu Kevina Feigeho. 

Pokud to náhodou nevíte, zásadní rozdíl mezi comicsovými filmy od Marvelu a od DC spočívá v jejich plánování. Zatímco v Marvelu mají Kevina Feigeho, který šéfuje filmové pobočce a dohlíží na provázanost a kvalitu všech produkcí, u DC podobný dohled není. Osud Justice League a všeho kolem víceméně řídí Zack Snyder, protože režíruje stěžejní filmy, tahle situace se teď ale změní.

 

Co za to může? Samozřejmě slabší tržby a vlažné přijetí Batman vs. Superman. Místo miliardy a kritického nadšení má film na kontě „jen“ 870 milionů a průměrný rating 4,9/10, což Warnery vedlo k překopání celého systému. Místo Snydera teď budou DC filmy řídit viceprezident Warner Bros. Jon Berg a kreativní šéf DC Geoff Johns. A jak už jste uhodli, jejich úkol bude úplně stejný jako ten Feigeho.

Berg s Johnsem mají zajistit, abychom dostali co nejvypiplanější filmový vesmír s co nejlepšími sólovkami i týmovkami. Johns se vrhne do práce už u Suicide Squad, kde se má ujistit, že David Ayer správně zakomponoval rozsáhlé dotáčky (přidávala se velká akční scéna do třetího aktu). Berg potom bude pomáhat hlavně Affleckovi, s nímž pracoval už na Argu a na jeho novince Live By Night. Oba pánové budou důležitými producenty Justice League a ve zkratce se mají postarat o to, aby v listopadu 2017 nedorazil další film na úrovni BvS.

 

Dále se bude kontrolovat Wonder Woman, která už je také v post-produkci, chystaný Aquaman Jamese Wana a také Flash, jemuž mají pánové sehnat nového, co nejzkušenějšího režiséra. Warneři se totiž stále nevdávají motta „naše comicsárny budou mít výrazný filmařský otisk“. Tak uvidíme, jak se tahle mise vydaří, zapojení Berga s Johnsem je každopádně krok správným směrem.

---

Vytáhni v hospodě: Warneři nenechávají nic náhodě a ostatním vesmírům přidělili rovnou studiové producenty. Na Lego filmy a potterovské prequely/spin-offy teď bude dohlížet Courtenay Valenti, zatímco si Jesse Ehrman a Niija Kuykendall vezmou pod svá křídla všechny série, které spadají do žánru rodinná komedie nebo akční sci-fi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace