Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rock chystá film s Shanem Blackem


ikona
KarelR
doc savagedwayne johnsonshane black
Rock si bude hrát na Indiana Jonese? 

Jen máloco nás teď těší víc než nadšené recenze Správných chlapů. Nahláškované retro by mělo vrátit na výsluní Shanea Blacka, kultovního scenáristu Smrtonosné zbraně a Posledního Skauta (Iron Mana 3 bohužel nemilují všichni), a otevřít mu tak vrátka k dalším velkým projektům. Tím první bude pokračování Predátora, které má Black režírovat už letos na podzim. A aby té radost nebylo málo, příští rok se sejde na place se samotným Rockem.

Rock přímo neprozradil, co mají tihle dva v plánu. Pokud se ale neposunulo natáčení Predátora, je ve hře akorát Doc Savage, dobrodruh z 30. let, v němž se snoubí „mysl Sherlocka Holmese, síla Tarzana a vznešenost Abrahama Lincolna“. Kolem téhle role se původně točil Chris Hemsworth. Představitel Thora ale po Hackerovi, V srdci moře a Lovci víceméně ztratil právo na hlavní role.

 

Takže… Rock jako nový Indiana Jones? V Blackově režii nás to určitě zajímá, stejně jako Predátor, kolem kterého se začíná nenápadně motat samotný Arnold. Snad z toho bude alespoň cameo. A z Doca Savage důstojná dobrodružná série!

---

Vytáhni v hospodě: Když se chystal Iron Man 3, neměl ještě v Marvelu hlavní slovo Kevin Feige. Black tak musel z filmu vyndat hlavní záporačku a nahradit ji Aldrichem Killianem, aby se mohlo prodat víc hraček.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace