Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Panther shání herecké posily


ikona
Mr. Hlad
black panthercaptain americamarvel
Kdo se porve s králem Wakandy a jaká oscarová hvězda by mu mohla dělat na plátně společnost?  

Co se nováčků z Captain America: Občanská válka týče, svět mluví především o Spider-Manovi a Black Panther je tak trochu v pozadí. Ne že by se předvedl v horším světle, ale Spideyho zkrátka lidi znají, a tak se těšili víc. Každopádně oba noví Avengeři si vybojovali svoje sólovky, Peter Parker dorazí příští rok v létě a Black Panther v únoru 2018. Celkem dlouho se hledal režisér, který by se krále a ochránce africké Wakandy ujal, a nakonec padla volba na Ryana Cooglera, autora skvělé Creeda. A odtud si přivede i hereckou hvězdu.

 

Samozřejmě nemluvíme o Slyovi, ale dorazí Michael B. Jordan. Ten s Cooglerem pracoval nejen na Creedovi, ale i na jeho chváleném debutu Fruitvale a dalo se očekávat, že si ho režisér pozve i sem. Jordan asi moc neprotestoval, po Fantastické čtyřce má v comicsovém žánru co napravovat. Fandové teoretizují, že ho čeká postava záporáka Erika Killmongera (to jméno je boží!), jehož rodina byla poslána do vyhnanství a on má po letech na Black Panthera pifku. Mohlo by ale jít i o náboženského fanatika Achebeho nebo bojovníka M´Bakua.

 

Michael B. Jordan ale není jediné nové jméno, které v souvislosti s Black Pantherem slyšíme. Marvel se pokouší zlákat i oscarovou Lupitu Nyong'o. Říká se, že by si mohla zahrát Monicu Lynne, bývalou zpěvačku, ze které se stala diplomatka a jejímž úkolem je být spojkou mezi Wakandou a zbytkem světa. Jde o dost zajímavá jména, snad se tedy brzy dozvíme víc. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Studio slibuje, že herce v Black Pantherovi budou z 90% tvořit Afričané a Afroameričané. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace