Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni nafasují mladé parťáky


ikona
Mr. Hlad
new mutantsx-men
Kdo by se mohl objevit v x-menovském spin-offu New Mutants? A jaké známé tváře by mohly dorazit spolu s nováčky?  

Comicsovka X-Men: Apokalypsa zatím nesbírá zrovna nadšené ohlasy, u Foxů se ale snad dalšího průšvihu srovnatelného s loňskou Fantastickou čtyřkou bát nemusí. Tahle značka má fandů dost. A možná i proto s ní má studio pořád velké plány. Třetího Wolverina uvidíme už na jaře a producent Simon Kinberg prozradil, že další x-menovský film se bude odehrávat v devadesátých letech. Není ale úplně jasné, jestli mluvil o dalším regulérním sequelu, nebo o dlouho chystaném startu druhé série s názvem New Mutants. Tu bude režírovat Josh Boone, autor povedené romance Hvězdy nám nepřály, a teď se o ní s Kinbergem trošku rozkecali. 

 

Natáčení by mohlo začít v první půlce příštího roku a i když se dočkáme nových a méně známých hrdinů, jeden slavný ksicht u toho bude. V New Mutants bude týmu opět šéfovat Profesor X. Není ovšem jisté, kdo to bude, Kinberg neprozradil, jestli se máme těšit na Patricka Stewarta nebo Jamese McAvoye. Do těch devadesátých let by teoreticky mohli zapadnout oba (McAvoy by musel makeupově zestárnout, Stewart omládnout), ale film se také může odehrávat v úplně jiné době. A kdo dál? Boone nedávno na Instagramu ukázal tenhle obrázek, který mnohé naznačuje:

 

Zleva na něm najedete iluzionistku Mirage, ruskou čarodějnici Magik, která umí cestovat časem i prostorem, živou raketu Cannonballa, brazilského mutanta jménem Sunspot, jenž dovede absorbovat energii ze slunce a pak ji vypálit z vlastního těla, a nakonec je tu Wolfsbane, skotská holka se schopností měnit se ve vlka. Spekulovalo se, že tu poslední by si mohla zahrát Maisie Williams ze Hry o trůny. Každopádně oficiálně se k tomuhle složení nikdo ze studia nevyjádřil a nejspíš ještě chvilku nevyjádří.

--- 

Vytáhni v hospodě: Teoreticky by prý mohla dorazit i Storm. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace