Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe mezi monstry


ikona
Mr. Hlad
mummyrussell crowetom cruise
Russell Crowe bude krýt záda Tomu Cruiseovi v nové Mumii. A bude bojovat o vlastní sólovku.  

Každé studio chce svou velkou sérii, která by mu ždímala hromady peněz. Povedlo se to Marvelu, zkouší to i DC, pořádně se rozjíždějí Hvězdné války a podobné plány má i James Cameron s Avatarem. A u Universalu by taky chtěli urvat kousek, nespoléhají ale na comicsové hrdiny, nýbrž na klasiku a zkouší to s horory. Jejich Drákula: Neznámá legenda sice žádný velký vyrvál v kinech neudělal, avšak chystané novinky s legendárními monstry by mohly stát za to. Johnny Depp by si měl zahrát v Neviditelném muži, Angelinu Jolie lákají do Frankensteinovy nevěsty a už za rok uvidíme Toma Cruise v nové Mumii.

 

Ta se bude odehrávat v současnosti a hlavní potvoru si zahraje Sophia Boutella. Za hvězdu tu však evidentně bude Cruise. Šéfům studia nejspíš došlo, že bez slavných ksichtů to nepůjde, tržby Drákuly to ostatně celkem naznačily, takže teď loví znám tváře, kde můžou a Cruiseovi sehnali hodně zajímavého parťáka. V Mumii by si měl zahrát i Russell Crowe. Moc se však netěšte, prý půjde spíš o cameo a teprve v případě úspěchu jeho hrdina dostane vlastní film. A kdo tím hrdinou má být? Samozřejmě další slavná hororová ikona, doktor Jekyll a dost pravděpodobně i jeho vraždící kámoš pan Hyde. Kdy bychom se ale mohli dočkat jeho sólovky, zatím nikdo neprozradil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Crowe se s Cruisem zná od začátku devadesátých let, kdy byl manželem Nicole Kidman. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace