Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Máme Hana Sola!


ikona
Mr. Hlad
han solorogue onestar wars
Kdo si nakonec zahraje mladou verzi jednoho z nejpopulárnějších hrdinů Star Wars?  

A máme ho. U Diseyho konečně našli herce, který se pokusí jít ve stopách Harrisona Forda a zahraje si v sólovce mladého Hana Sola. Ve hře byly údajně stovky mladých tváří, ale v posledních týdnech se to zredukovalo na trojici Taron Egerton, Jack Reynor a Alden Ehrenreich. A nakonec nevyhrál ani hrdina Kingsmanů, ani Transformerů, ale prakticky neznámý Ehrenreich. Toho před lety objevil Steven Spielberg na párty dcery svého kamaráda a zatím se moc neprosadil, na druhou stranu jeho kovbojská herecká hvězda v Ave, Caesar! byla hodně fajn a dokonce měl v sobě i něco ze Sola, takže by to fungovat mohlo.

 

S premiérou nového filmu se počítá na 25. květen 2018 a Phil Lord s Chrisem Millerem zatím pochopitelně neprozradili, co v něm uvidíme, ale říká se, že mladý Han Solo bude na straně rebelů, že se dočkáme i Chewieho a jeho role má být dostatečně velká - a údajně by měl dorazit i žoldák Bobba Fett. Ale to není zdaleka všechno. Šeptá se totiž, že by se Ehrenreich mohl mihnout i v Rogue One: Star Wars Story. Časově to sedí, premiéra je až na Vánoce, takže by ho tam Gareth Edwards určitě nějak procpal a fandové by to ocenili. Ten květen 2018 je totiž fakt dost daleko...

--- 

Vytáhni v hospodě: Ehrenreich bojoval i o roli Petera Parkera ve Spider-manech s Andrew Garfieldem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace