Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney a pohádkové šílenství


ikona
Mr. Hlad
angelina joliedisneyjungle bookremake
Kdy dorazí další Kniha džunglí, druhá Zloba, Dumbo od Tima Burtona nebo nová verze 101 dalmatinů? Disney oznamuje data premiér svých novinek.  

Pokud o tom u Disneyho někdo ještě nedávno pochyboval, teď mají jasno všichni. Hrané verze klasických animáků a slavných pohádek jsou zlatý důl. Zloba – Královna černé magie dala tři čtvrtě miliardy, loňská Popelka půl miliardy, ale zase stála polovičku a letošní Kniha džunglí má na kontě už přes pět set milionů a začíná koukat po miliardě. Čísla mluví tak jasně, že se u Disneyho rozhodli zabrat si atraktivní data na premiéry v budoucích letech a prozradit, na čem se teď pracuje. Na konci května se vrátí Johnny Depp v Alenka v říši divů: Za zrcadlem, kde se sice bude muset studio obejít bez Tima Burtona, ale i tak se očekává hit, a v srpnu pak dorazí Můj kamarád drak, nová verze pohádky, která u nás moc známá není, takže si nedovolíme hádat, jak velký bude slavit úspěch. A co dál?

 

16. března se objeví nová Kráska a zvíře, kde se za kameru postavil Bill Condon a hlavní roli dostala Emma Watson. Příští rok pak dorazí zatím neoznámená hraná disneyovka 28. července (původně to mělo být až v prosinci) a v roce 2018 se pohádky objeví v kinech 6. dubna, 3. srpna a 25. prosince. Co to bude? Nevíme, ale Disney toho má připraveno dost. Jon Favreau už pracuje na druhé Knize džunglí a Angelina Jolie se vrátí v sequelu Zloby. Pak tu máme novou verzi 101 dalmatinů s Emmou Stone v hlavní roli, nového Dumba od Tima Burtona nebo sequel Marry Poppins s Emily Blunt. Ava DuVernay chystá A Wrinkle in Time, kde se bude cestovat vesmírem a hledat ztracený táta, a Dwayne Johnson má pořád v plánu film podle atrakce v Disneylandu Jungle Cruise. A aby toho nebylo málo, Reese Witherspoon chystá hranou Zvonilku a Lasse Hallstrom nového Louskáčka. Kdy jednotlivé filmy dorazí, netušíme, Disney je však evidentně připravený dát jim tolik prostoru, až nám pohádky potečou ušima. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace