Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jumanji s Rockem?


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnsonjumanjikevin hart
Objeví se v nové verzi dobrodružné klasiky pro celou rodinu největší svalovec Hollywoodu? A koho dalšího bychom mohli vidět před kamerou?  

Dwayne Johnson je šílený dříč. Chystá osmé Rychle a zběsile, dostal hlavní roli v Pobřežní hlídce, bude dabovat disneyovku Moana a v plánu má comicsovku Shazam!, pokračování katastrofického San Andreas nebo adaptaci počítačové hry Rampage, ve které obří monstra ničí město. A to jsou ve hře ještě sequely Cesty do středu Země. Nejdříve ho ale uvidíme v komedii s Kevinem Hartem Centrální Inteligence, kde si zahraje tajného agenta, jenž spolu s bývalým spolužákem, který se teď živí jako účetní, půjde po krku nebezpečnému gangu. Johnson se zkrátka nefláká. Ale vůbec nám to nevadí, protože je to sympaťák, který navíc moc dobře zná limity svého herectví. 

 

A volno si nejspíš nevezme ani v budoucnu, údajně se totiž motá kolem hlavní role remaku dobrodružné klasiky Jumanji. V původní verzi si hlavní roli zahrál Robin Williams a krom něho jsme dostali i spoustu zvířat, která demolovala malé americké městečko. Byla to fajn triková rodinná podívaná, kde všechno šlapalo tak, jak mělo. Novou verzi momentálně kutí Jake Kasdan a natáčet by se mělo už na podzim. Sony se prý hodně pokouší Johnsona ukecat, aby na nabídku kývl a spolu s ním láká i jeho kolegu z Centrální Inteligence Kevina Harta. Problém ale je, že Johnson má na podzim točit právě Rampage a Hart od léta dělá na remaku Nedotknutelných a sladit termíny obou dvou s natáčením nebude vůbec žádná sranda. S premiérou se počítá na konec července. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace