Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kingsmani ulovili další hvězdu


ikona
Mr. Hlad
channing tatumkingsmanmatthew vaughn
Koho dalšího zlákal Matthew Vaughn do pokračování loňské špionážní megapecky?  

V Hollywoodu zaznamenali úspěch i kvality Kingsmanů a vypadá to, že Matthew Vaughn dostal u dvojky celkem volnou ruku jak co se nápadů týče, tak i u castingu. Skoro každý týden se totiž objeví nová hvězda. To, že se vrátí Taron Egerton a Mark Strong, bylo víceméně jasné. Z Anglie se vydávají do Spojených států, kde spojí síly s organizací Statesman. Té má šéfovat Halle Berry a bojovat se bude proti záporačce Julianne Moore. Nedávno bylo víceméně potvrzeno, že dorazí i Colin Firth a Matthew Vaughn by rád zlákal i Eltona Johna. A nekončíme. 

 

Hvězdou amerických agentů by měl být jižanský gentleman, kovboj a ostrostřelec ve stylu Clinta Eastwooda. O tom, kdo by si ho měl zahrát, zatím nepadlo ani slovo, ale vzhledem k tomu, že Kingsmani před pár hodinami ulovili Channinga Tatuma, kterému podobné role zatraceně sednou, asi není třeba dál nic řešit. Casting Kingsman: The Golden Circle zkrátka vypadá totálně luxusně. A to se k hercům ještě přidal Pedro Pascal ze Hry o trůny a seriálové pecky Narcos a vrátí se i Sophie Cookson a Edward Holcroft. Premiéra se chystá na 16. červen 2017. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace