Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker proti yakuze


ikona
Mr. Hlad
jared letosuicide squad
Jared Leto se po Sebevražedném oddílu hodlá vrhnout na akční film z hodně originálního prostředí.  

Jared Leto je dobrý herec, což potvrzuje i jednoznačně zasloužený Oscar za drama Klub poslední naděje. Role si ovšem pečlivě vybírá. Částečně za to může asi jeho touha točit dobré filmy, především je však v jiné pozici než spousta dalších herců. Jeho kapela 30 Seconds to Mars vyprodává stadiony, takže kvůli prachům fakt hrát nemusí. V létě ho uvidíme jako Jokera v Sebevražedném oddílu a trailery naznačují, že nás čekají zajímavé věci. A teď kývl na další projekt, který stojí za pozornost.

 

The Outsider by měl být akční thriller, jenž se má odehrávat těsně po druhé světové válce v Japonsku. Hlavním hrdinou bude Američan, který skončil ve vězení, s pomocí dalšího kriminálníka, který pracuje pro yakuzu, se ale dostal ven. Nemá však vyhráno, teď si musí svůj dluh vůči druhému vězni a nebezpečné organizaci odpracovat. A pochopitelně u toho poteče dost krve. Režii dostane na starost Dán Martin Zandvliet, který natočil prý vynikající válečné drama Land of Mine a jako scenárista se podepsal pod vydařené drama Mazel.

---

Vytáhni v hospodě: Leto se mihl i v thrilleru Telefonní budka, ale jeho scény se nakonec vystřihly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace