Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s herními hity?


ikona
Mr. Hlad
last of usunchartedwarcraft
Kdy se dočkáme filmových verzí dobrodružné pecky Uncharted a hororového Last of Us? 

Hollywood je ve fázi čekání. S adaptacemi počítačových her to zkouší už docela dlouho, nikdy ale nebylo v sázce tolik jako letos. V létě má premiéru dlouho očekávaný Warcraft a v zimě se dočkáme Assassin‘s Creed. A pokud oba filmy uspějí, může to otevřít dveře do filmového světa dalším hrám. Filmaři mají dlouhodobě zájem i o další povedené kousky. O filmovém Uncharted se mluví už pěkně dlouho, stejně jako o Last of Us. To měl produkovat Sam Raimi a do hlavní role lákal Maisie Williams ze Hry o trůny. Neil Druckman, který pro společnost Naughty Dog pracoval jako scenárista Last of Us, teď prozradil, jak to s oběma adaptacemi vypadá. A není to zrovna hezké čtení.

 

O Uncharted se mluví už celkem dlouho, ale David O. Russell z něj chtěl udělat film, který s hrou neměl nic společného a lákal do hlavní role Marka Wahlberga. Po něm neuspěl ani režisér Neil Burger a ani Seth Gordon. Sony má pro Uncharted připravené datum premiéry 30. června 2017, Druckmann ovšem tvrdí, že se nic moc neděje. Čas od času se sejde se zástupci Sony, kteří mu ukážou scénář, on se svými lidmi přihodí pár nápadů a řekne, co by v adaptaci herního následovatele Indyho mohlo a nemohlo fungovat, všichni si potřesou rukama a pak je zase ticho. A za půl roku se to celé opakuje. Druckmann momentálně netuší, co se děje a naposledy prý zaslechl, že se chystá nový scénář. Sony má však pro Uncharted onen rezervovaný slot, takže se snad přeci jen dočkáme.

 

A co Last of Us? Tam je to ještě horší. Druckmann kdysi napsal, že se pracuje na scénáři, všichni zúčastnění poctivě makají a všechno se hýbe dopředu. A najednou konec. S Last of Us se prý nepohnulo už rok a půl. Pokud jste se tedy na tyhle dvě adaptace těšili, můžete v klidu přestat. A ti optimističtější mohou tajně doufat, že to přeci jen někdy vyjde. Konec konců čtvrté Uncharted se objeví už za měsíc a Hollywood určitě pečlivě sleduje, co na něj fandové řeknou.

---

Vytáhni v hospodě: Fanouškovský plakát s Nathanem Fillionem jako Nathanem Drakem, hrdinou Uncharted, jste už určitě viděli. Ale jestli ne, klikněte si sem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace