Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Bude Dicaprio v Nolanově Dunkirku?


ikona
KarelR
christopher nolandunkirkleonardo dicapriotom hardy
Nolan, Hardy a DiCaprio znovu pohromadě? 

Otazník na konci titulku je tentokrát hodně podstatný. O Nolanově válečném dramatu Dunkirk, které uvidíme 20. července 2017, zatím víme jen to, že se bude točit ve Francii na reálných lokacích (dokonce na opravdovém torpédoborci) a že se v něm objeví Tom Hardy, Kenneth Branagh a Mark Rylance. Francouzský web, který tyhle zprávy přinesl jako první, teď ale publikoval článek o shánění komparzu. A jen tak mimochodem v něm vedle Hardyho utrousil i jméno Leonarda DiCapria.

Čeká nás tedy velká "počátková" sešlost? Světová média zatím mlčí, což je vzhledem k tomu, že článek vyšel v sobotu, dost podezřelé. Buď si ho tedy nikdo nevšimnul, anebo je DiCapriovo jméno (právem?) považováno za chybu a nikdo tuhle zprávu nebere vážně.

 

Za sebe jsem na vážkách. Na jednu stranu se ví, že zmínění pánové hrají jen vedlejší postavy (pro ty hlavní Nolan shání omladinu, abychom se o ně víc báli) a DiCaprio by mezi ně s klidem zapadnul. Na druhou stranu by ale jeho obsazení dávno řešil celý internet, tak uvidíme, jestli se něco bude dít. Každopádně to celé berte jako velké možná, které se může, ale také nemusí proměnit v realitu.

---

Vytáhni v hospodě: DiCaprio a Hardy se samozřejmě sešli i v Revenantovi, který už zvládnul vydělat půl miliardy dolarů. Vedle třičtvrtěmiliardového Deadpoola se tak jedná o další čerstvý důkaz toho, že eRko nemusí nutně snižovat tržby.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace