Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman, Superman a první vystřižená scéna


ikona
Mr. Hlad
Lex Luthor ještě neřekl poslední slovo. Naznačuje vystřižená scéna zápletku Justice League? 

Film Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti momentálně šéfuje kinům. Reakce nejsou úplně jednoznačné, ale o tom už bylo a ještě bude napsáno spousta dalších článků. Teď se mrkneme na vystřiženou scénu, která se do filmu nedostala, stejně jako třicet minut dalšího materiálu. Takže bacha na spoilery, pokud jste film ještě neviděli, dál raději nečtěte, jsme totiž evidentně skoro až na konci filmu a po finálové bitce.

Lex Luthor tu je v mimozemské lodi v nádrži, kde oživil s pomocí těla generála Zoda a vlastní krve Doomsdaye. Tomu sice nakonec Superman, Batman a Wonder Woman nakopali řiť, ale ještě před tím, než Lex putoval do basy a k holiči, stalo se to, co uvidíte ve videu. Co to ale je? Krom speciální jednotky, která si pro Luthora dojde, tu je i podivná potvora, která kolem sebe máchá věcmi nazývanými Mother Boxes. Jde o technologii pocházející ze světa Apokalips, kde bydlí záporák Darkseid, jenž by měl dorazit v Justice League. Možná, že tedy vidíme moment, kdy ho Lex Luthor poprvé kontaktoval a dal mu vědět o naší planetě. Jednu Mother Box jste mohli zahlédnout i ve scéně s Cyborgem, právě díky ní se totiž zrodil.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ultimate Edition, kde bude půlhodina vystřižených scén, by se měla objevit už v létě. A možná se na chvíli objeví i v kinech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace