Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude další Třístovka?


ikona
Mr. Hlad
300batmanbatman vs supermandczack snyder
Zack Snyder dostal po Batmanovi se Supermanem chuť na další comicsovou historickou řezničinu.  

O tom, jak se povedl nebo nepovedl Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, budeme vědět víc už velmi brzy, ale reakce ze zahraničí jsou všechno, jen ne nadšené. Každopádně je téměř jisté, že film bude komerční hit, protože bitkou dvou slavných comicsových hrdinů si nechá utéct málokdo. Zack Snyder se sice chystá točit i první dva díly Justice League, takže na roky 2017 a 2019 má plno, vypadá to však, že by se rád vrátil i k filmu, který z něj udělal hollywoodskou hvězdu. Řeč je samozřejmě o Třístovce.

 

Ta se dočkala regulérního sequelu, který před dvěma lety Snyder produkoval a nedávno naznačil, že by rád natočil příběh George Washingtona a amerického boje za nezávislost a rád by ho pojal právě jako Třístovku. Takže ke zpomalovačkám přibudou divné paruky a spousta střílení z děl. Podle všeho je toho však víc a mohli bychom se dočkat celé série filmů. Mluvilo se údajně i o bitvě o Alamo, bojích ve starověké Číně nebo o římské deváté legii, která zmizela v Británii. Vždycky by mělo jít o „třístovkový příběh“, to znamená že pár drsňáků se postaví gigantické přesile a bude to vizuálně lahůdkové. Nezní to úplně marně a takovou Bitva u Sudoměře, ve které by cepy zpomaleně drtily hlavy katolických vojsk, bychom si v kině asi nevynechali.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve Třístovce zemřelo 585 lidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace