Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Batman vs. Superman


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
První fanoušci už mají film za sebou. Co na něj říkají? 

První šťastlivci už to mají za sebou. Zatímco kritici nám svůj názor na Batman vs. Superman řeknou až dnes v noci (u Warnerů nasadili nekompromisní embargo), diváci z premiéry žádný zákaz nedostali. Svět se tedy mohl dozvědět, že je... tramtadadá... Batman vs. Superman super.

 

Jásá se hlavně nad Wonder Woman, Batmanem a Lexem Luthorem (o Supermanovi kupodivu nepadlo ani slovo) a prý je jedná o nejgeekovštější plnění snů od prvních Avengers. Někteří diváci dokonce hlásí nejlepší comicsový film všech dob, jiní alespoň nejlepšího Batmana. Na konci se každopádně tleskalo a mnoho lidí tvrdí, že se nemohou dočkat druhé projekce.

Rozjezd tedy velice slibný, tak uvidíme, co se bude dít dál. Jak už jsem zmínil, američtí kritici se vyjádří dnes v noci, a první české premiéry proběhnou ve středu večer. Připravte se proto na další vlny reakcí, které se snad nevychýlí z nastavené trasy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace