Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: 5 nových klipů z Batman vs. Superman


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Batfleck jede! 

Já jsem mu fandil od začátku. Ačkoliv Ben Affleck sklízel hlavně tradiční castingový hate, stačilo se podívat třeba na Město a bylo jasné, že na to prostě má. Takže pro něj musí být velkým zadostiučiněním, že to vidí čím dál tím víc lidí. U první teaseru se ještě prskalo, pak ale zazářil v trailerech a začalo se šeptat o tom, že je tím nejlepším na celém filmu. No a teď tu máme velkou várku klipů, po kterých snad podlehne i zbytek nevěřících.

Zatímco se Amy Adams hádá o letenkách, Jesse Eisenberg láká na epický duel a Gal Gadot zasekává první drápky jako Diana Prince (ehm, říkal tu někdo Catwoman a Temný rytíř povstal?), Affleck si to prostě nekompromisně dává. Určitě není náhoda, že se dostane ke slovu hned ve třech z šesti klipů. Jeho Wayne má prostě správný mix zápalu, ostražitosti a temných podtónů, jimiž snadno zastiňuje veškerou konkurenci. Z největší prorokované slabiny filmu se tak pomalu stává jeho největší deviza. A pokud nezaváhá ve výsledném filmu, mohl by si užít tradiční hollywoodskou pohádku a outsiderovi, kterému nakonec všichni zatleskají. Upřímně bych mu to docela přál.

Vytáhni v hospodě: Affleckova (překvapivě realistická) reakce na to, zda by neúspěch Batman vs. Superman ohrozil budoucnost filmů od DC: "Z dlouhodobého hlediska už Warneři vyhráli. Vlastní spoustu málo využívaných postav od DC a ať se stane cokoliv, dostanou je na velké plátno. Budou všechny DC filmy skvělé a úspěšné? Ne, nebudou. Bylo by pro Warnery dobře, kdyby se povedl střet Batmana se Supermanem? Očividně ano. Pokud ale nějaký film nezafunguje, neznamená to, že pohřbí všechny ostatní. Green Lantern se nepovedl a už se pracuje na tom, aby dostal další šanci."

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace