Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Fandovská pocta comicsárnám od DC


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Od Batman začíná k Suicide Squad. 

Už za týden se dozvíme, jestli se bude Warnerům v příštích letech dobře dýchat nebo ne. Jejich adaptace comicsů od DC vstupují do nové, patřičně provázané éry, jíž by nesmírně prospěla trefa s Batman vs. Superman. Nový superhrdinský vesmír sice technicky nakopnul Muž z oceli, klíčová zkouška ale přichází až nyní. A i kdyby se filmu zadařilo finančně (jakože by vážně mělo), bez přízně kritiků a publika bude natáčení Justice League výrazně smutnější.

Tohle téma se samozřejmě bude hojně rozebírat v nadcházejících týdnech. Než ale začneme naplno řešit, jak se film líbí fanouškům a jak byl přijatý širší veřejností, pojďte si krátce zavzpomínat na uplynulé roky. Přiznám se, že jsem moc nepochopil, proč se níže umístěné video vydává za retrospektivu. Chybí v něm kupa DC filmů (i těch novějších) a hojně využívá ty nadcházející, to ale vem čert. Hlavně že ukazuje, jak se Warneři (zejména vizuálně) vymezují vůči marvelácké konkurenci a prostě na to jdou trochu jinak. Kéž by se jejich popcornově méně vstřícné pojetí přetavilo v co nejvíc vypiplaných dramat. Superhrdiny "v reálném světě" totiž kina potřebují úplně stejně jako hravé žánrové oddechovky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace