Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové fotky z placu Star Wars: Epizody VIII


ikona
Mr. Hlad
star wars
Co se děje na place dalšího dílu největší filmové ságy všech dob? 

Sedmé Star Wars by se na blůčku měly objevit už příští měsíc, na Vánoce tu máme spin-off Rogue One a Rian Johnson poctivě maká na regulérní osmičce. U ní ještě neznáme ani podtitul, ale víme, že ji uvidíme příští rok na Vánoce. Očekávání jsou opět obrovská, protože zaprvé to jsou sakra Hvězdné války a zadruhé je Johnson hodně talentovaný filmař. Dohlíží na něj navíc J.J. Abrams, takže by všechno mělo být na svém místě.

FOTKY NAJDETE V GALERII

 

U Disneyho se nejspíš budou dlouho pokoušet tajit co možná nejvíc informací, ale je jasné, že se u podobného projektu nemůže uhlídat všechno. Momentálně se točí v Dubrovníku a fandům už se jim povedlo ulovit fotky nových lodí i mimozemšťanů a potvor. Zatím samozřejmě nemáme ani to nejmenší tušení, o koho jde a jestli vidíme důležité postavy, nebo jen někoho, kdo projde v pozadí. Ale to je u Star Wars rok a půl před premiérou asi jedno. Důležité je, že se točí a že je spousta lidí připravená informovat fandy po celém světě o tom, co se na place děje. Snad se časem dočkáme nějakých trošku luxusnějších fotek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace