Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Lara Croft


ikona
Mr. Hlad
lara croftstar warstomb raider
Tvůrci nového Tomb Raidera začínají shánět svou hvězdu. A rádi by ukecali jednu hodně zajímavou herečku.  

Letošek nejspíš rozhodne, jakou budoucnost budou mít filmové adaptace počítačových her. V létě to zkusí Warcraft, v zimě Assassin´s Creed a ještě tu máme Angry Birds. Když půjde o hity, můžeme začít vyhlížet podobné projekty. Když ne, asi nás čekají jen další díly Resident Evil a to nejspíš nikdo nechce. Každopádně čas od času se mluví třeba o Uncharted nebo o restartu série Tomb Raider. Toho bychom se měli dočkat příští rok a režie se ujme Roar Uthaug. Zní to sice jako jméno orčího záporáka z Pána prstenů, ale jde o šikovného Nora, kterého si v Hollywoodu všimli díky katastrofické Vlně a je podepsaný i pod povedeným hororem Ledová smrt. Důležitější než režisér ale možná bude herečka.

A tady Hollywood míří dobrým směrem. Jednou z velkých kandidátek na roli neohrožené archeoložky, která by nedělala ostudu ani Indymu, je totiž Daisy Ridley. Třiadvacetiletá Britka zazářila ve Hvězdných válkách a ukázala, že dokonale spojuje charisma, solidní herectví a že zvládá i akční scény a přitom působí dostatečně křehce na to, aby se o ni člověk bál. Přesně tohle platí i pro aktuální herní Laru, která většinu času na monitorech spíš krvácí a bojuje o život, než aby se chovala jako superhrdinka. Osobně si myslím, že Ridley by byla pro tuhle roli dokonalá. Otázka je, jestli se ji povede Warnerům ukecat a jestli by kvůli Star Wars vůbec měla čas.

--- 

Vytáhni v hospodě: Daisy Ridley dostala za sedmou epizodu 450 000 dolarů a procenta z tržeb.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace