Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise, Mumie a nové tváře


ikona
Mr. Hlad
mummytom cruise
Mumie tu je už za rok a postaví se proti ní Tom Cruise. Sám by to však nejspíš nezvládl. Kdo mu bude krýt záda?  

Novou verzi Mumie bychom měli vidět v kinech už v létě příští rok. Režírovat bude Alex Kurtzman, scenárista Transformers, Star Treku nebo nového Spider-Mana, a Universal ukecal do hlavní role Toma Cruise. To je zatraceně důležité, protože Drákula: Neznámá legenda to zkusil bez hvězd a celkem pohořel. Víme, že děj se bude odehrávat v současnosti a Cruise čeká role vojáka, který v poušti v Iráku při honu na teroristy narazí na tisíc let staré monstrum, které si zahraje Sofia Boutella.

 

Hlavního hrdinu a záporačku tedy máme, je čas hledat zbytek. Nové přírůstky jsou dva, tím prvním je Jake Johnson ze seriálové Nové holky, který se vloni objevil v Jurském světě a dá se čekat, že podobnou roli bude mít i tady. Na akčního hrdinu ksicht ani figuru úplně nemá, takže nejspíš dostane za úkol dělat legraci. Proč ne, celkem mu to jde. A pak je tu Annabelle Wallis, kterou můžete znát ze seriálu Peaky Blinders - Gangy Birminghamu, vidět ji můžete v komedii Grimsby a příští rok ji čeká fantasy Knights of the Roundtable: King Arthur. O její roli v Mumii nechce nikdo moc mluvit, ale údajně by měla být archeoložkou/ženou v nesnázích.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace