Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocky ve Strážcích Galaxie?


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxymarvelsylvester stallone
Uvidíme v pokračování sci-fi marvelovky jednu z největších akčních hvězd všech dob?  

OK, tohle jsme nečekali. A tvůrci nejspíš nečekali, že jim tahle informace uteče do médií takhle nekontrolovatelně, každopádně i kdyby nakonec šlo o omyl, kachnu, nebo jen nastupující stařeckou demenci, kvůli které si Sly spletl ateliér, tak byste to vědět měli. Jo, vypadá to, že Sylvester Stallone bude mít roli ve dvojce Strážců Galaxie. Nedávno mu sice utekl Oscar, ale práce na filmu, který dost možná bude příští léto atakovat miliardové tržby, je celkem solidní náplast na smutek. A navíc by se na place mohl sejít s Kurtem Russellem, s nímž si v Tango & Cash dokonale sedl.

 

A vlastně to dává celkem smysl. Když minulý měsíc James Gunn oznámil, že se ve dvojce objeví Russell, Elizabeth Debicki a Chris Sullivan, rovnou dodal, že má ještě pár překvapení. Slye teď vyfotili v Atlantě, kde se film natáčí, bydlí ve stejném hotelu jako ostatní herci, v ruce měl scénář a prý odjel na místo natáčení. V autě Chrise Pratta. Takže pokud to všechno nejsou jen řeči nebo fakt blbá náhoda, uvidíme Slye ve dvojce Strážců Galaxie. Nejspíš půjde jen o cameo, ale podobně začínal i Samuel L. Jackson jako Nick Fury… doufejme tedy, že jen nejel na plac pokecat s Russellem a zavzpomínat na doby, kdy byli o třicet let mladší a šéfovali akčnímu žánru.

--- 

Vytáhni v hospodě: Stallone ukecával Russella do prvních I druhých Postradatelných, konkrétně do role, kterou pak dostal Bruce Willis. Russell neměl zájem ani jednou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace