Diskuze k článku Suburra: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
22.05.2017 13:43:17

10/10

díky uživateli girokapo jsem taky včera odhalil tuto neskutečnou kriminálku.. nepamatuju si, že bych u nějakýho filmu byl hned po půl hodině přesvědčenej o plným hodnocení
0 0
reagovat
19.05.2017 19:35:33

10/10

Za mě totální bomba + super hudba :+
0 0
reagovat
19.05.2017 18:42:19
Absolutne skvele natoceny film z perfektnym dejom taktiez som ho pozeral v originalnom zneni v Taliančine kde som aj kedysi pracoval takze ma to fakt dostalo skvely boli ti cigani co tam hrali a taktiez skvely soundtrack krasa.:+:+
0 0
reagovat
18.08.2016 20:11:02
Mě to bohužel nevzalo. Slušná filmařina, ale prostě pro mě nic navíc, co by mě dostalo. Hudba dobrá, ale bohužel ohraná. Kdybych jí slyšel prvně, třeba by mě to vzalo i víc. 6,5/10
0 0
reagovat
14.03.2016 19:15:25
a jestli chcete něco lepšího, tak australský Underbelly... každá série z jiný doby a všechny super :)
0 0
reagovat
14.03.2016 18:11:27
Kolem seriálu jsem se jenom mihnul, ale není k filmu potřeba, nebojte... A spojení "až moc M83" je pro mě oxymoron, takže s tím jsem problém neměl 8)
0 0
reagovat
11.03.2016 12:34:40
jo, tenhle typ muziky taky můžu, ale tady už to její použití bylo trochu přepálený...jinak film celkově 8/10
0 0
reagovat
10.03.2016 06:00:32
M83 se pouzivaji trochu moc? Tak to musim videt!! :)
0 0
reagovat
09.03.2016 22:49:27

Romanzo criminale - La serie

Pokud se Vám zamlouvá "Suburra"/"Gomorra - La serie" doporučuju v našich končinách zapomenutý klenot jménem "Romanzo criminale - La serie" (22 dílů) která je též od režiséra výše zmíněných filmů a odehráva se v 70s/80s.
0 0
reagovat
09.03.2016 22:20:59
O nějakém seriálu jsem doteď nevěděl, ale tento film je u mě 10/10, takže asi tak...:+
0 0
reagovat
09.03.2016 21:35:55
Je potřeba vidět dřívější film nebo seriál? Pokud je to v recenzi tak sory, ale nerad čtu něco co jsem ještě neviděl
0 0
reagovat
09.03.2016 18:11:06
Hodne dobrý film. M83 mám síce rád, ale povedal by som, že tu ich používali až moc. 8/10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se