Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pacific Rim od tvůrce Daredevila?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del toropacific rim
Gigantičtí roboti a ještě větší monstra se vrátí. A za kamerou bude stát hodně zajímavý nováček.  

Pacific Rim Guillerma del Tora byla velkolepá a vlastně celkem fajn podívaná, bitky titánských robotů a mimozemských monster ale diváky moc nezaujaly a i když se Guillermo del Toro hodně snažil dostat dvojku do výroby, nepovedlo se mu to a před nedávnem dostal sequel stopku. V Hollywoodu ale není definitivní nic a teď to vypadá, že Pacific Rim se pokračování přeci jenom dočká. Jen už u toho nebude del Toro jako režisér a dohlédne jen na produkci. Za kamerou však i tak uvidíme zajímavé jméno.

 

O režii se totiž postará Steven S. DeKnight, pro něhož půjde o debut, ale v Hollywoodu se motá už celkem dlouho a zůstalo po něm dost zajímavých věcí. DeKnight je totiž zodpovědný za seriálového Spartaca a za první sezónu vynikajícího Daredevila. Teď chce kopat vyšší ligu, ale mohl by to zvládnout. Ve Spartacovi ukázal, že má oko pro zajímavý vizuál a Daredevil zase předvedl, že to umí s postavami a nebojí se dělat věci trošku jinak, než jsme zvyklí. Teď samozřejmě dostane mnohem víc peněz, ale taky na něj asi bude hodně tlačit studio, protože další propadák si Universal ani Lionsgate připsat nechtějí. Každopádně bude zajímavé sledovat, jak DeKnight zvládne přesun z televize do světa velkého filmu. A velkých robotů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace