Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman proti indiánům


ikona
Mr. Hlad
christian bale
Christian Bale a režisér Black Mass chystají drsné westernové drama 

Christian Bale nedávno opustil film, který se měl točit okolo legendy automobilového průmyslu Enza Ferrariho, protože se mu nechtělo přibírat hromadu kil, ale už si našel nový projekt. Zahraje si ve westernu Hostiles, který se má odehrávat v roce 1892 a čeká ho tu role slavného vojáka, který nenávidí indiány, jenž se chystá brzy odejít na odpočinek. Ještě však musí vyrazit na poslední misi. Z Nového Mexika má do Montany doprovodit náčelníka Čejenů a jeho rodinu. Nemají se zrovna v lásce, když ale během cesty narazí na ženu, jejíž rodinu vyvraždili Komančové, nezbývá jim nic jiného než spojit síly a pokusit se dostat se přes nepřátelské území společně a pokud možno ještě zachránit dámu v nesnázích.

 

Mohl by z toho vylézt solidní western a Bale tu opět spojí síly s režisérem Scottem Cooperem, s nímž natočil thriller Pryč od pece. Cooper si získal solidní filmařské renomé díky oscarovému country dramatu Crazy Heart a vloni dal velkou hereckou příležitost Johnnymu Deppovi v gangsterce Black Mass: Špinavá hra, já osobně ale nemám úplně pocit, že kope první ligu, ačkoliv schopnost sehnat si luxusní herce mu neupírám. Zkrátka radši bych viděl Balea pod vedením někoho jiného, ale třeba se do toho Cooper tentokrát opře líp. Mimochodem režisér vedle Hostiles pracuje ještě na dvou zajímavých projektech. Drama American Wolf by se mělo točit okolo lovce, jenž omylem zastřelí vzácného vlka, a White Night je zase pokus nastartovat další špionážní sérii, v téhle by agent tajné služby měl chránit svou rodinu před svými bývalými zaměstnavateli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace