Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

VIDEO: Justice League od režiséra Deadpoola


ikona
KarelR
deadpooltim miller
Režisér comicsového hitu začínal u herních trailerů. 

V tomhle článku na chvíli zacouváme do minulosti. Spousta lidí si parádní intro DC Universe Online z roku 2010 určitě pamatuje, jen málokdo ale ví, že ho natočil Tim Miller. Ano, režisér Deadpoola začínal jako trikař. A to velmi úspěšný, jeho comicsové znalosti ho totiž protlačily k drsnému promu, ve kterém dostává po tlamě celá Justice League.

Miller, mimochodem zakladatel trikového studia Blur, má ale v kapse ještě pár dalších trumfů. Režíroval "filmové" trailery videoher Batman: Arkham City a Batman: Arkham Origins, pracoval na tricích Avatara nebo Scotta Pilgrima a především se kamarádí s Davidem Fincherem.

Právě Miller dal dohromady úvodní titulky Mužů, kteří nenávidí ženy a pomáhal se vzkříšením comicsového Goona (snad se ho někdy dočkáme). Pokud se tedy ujme dalšího Deadpoola a dostane na něj pořádné peníze, nejspíš nám předvede zatraceně velké věci!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace