Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bay se vrací k Transformers, kdo natočí třetí Mizery?


ikona
KarelR
michael baytransformers
Tři nové díly v tak krátkém rozmezí? Nuž dobrá... 

V Paramountu to se záplavou transformeřích filmů myslí smrtelně vážně. Právě totiž ohlásili data premiér dalších tří dílů. Už 23. června 2017 dorazí pětka, kterou bude režírovat Michael Bay, a s ročními odstupy se dočkáme šestky (8. června 2018) a sedmičky (28. června 2019). Co přesně to znamená? Že až Michael Bay za rok řekne, že další díl nenatočí, poprvé to bude pravda. Takhle šibeniční termín by totiž stíhal maximálně Ridley Scott.

Bay bude v pětce znovu dohlížet na Marka Wahlberga a už teď je jasné, že hodlá nastavit směr nové trilogie. Dostaneme tedy to samé jako posledně a předposledně, akorát u toho bude... ještě okatější product placement? Kdo viděl čtyřku, správně tuší, že to nebude snadné. Michael to ale určitě nějak vymyslí.

 

O ději nových filmům zatím nevíme nic konkrétního, určitě ale naváží na Optimův odlet ke hvězdám a vytasí další mimozemskou hrozbu. Vrátí se dinoboti? Vrátí se Jack Reynor a Nicola Peltz? Vrátí se Mikiho soudnost? Na to třetí asi nikdo nesází, ale třeba nás čeká příjemné překvapení.

---

Vytáhni v hospodě: Joe Carnahan stále provokuje s třetími Mizery. Začíná to vypadat jako hotová věc!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace