Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sam Jackson a Stephen King


ikona
Mr. Hlad
samuel l. jacksonstephen king
Udělá si asi nejvytíženější hollywoodská hvězda čas na adaptaci příběhu z pera mistra hororu? 

Stephen King bude filmaře lákat nejspíš ještě hodně dlouho. Momentálně se nejčastěji mluví o adaptaci Temné věže, hororového westernu, okolo něhož Hollywood krouží už zatraceně dlouho a teď to vypadá, že bychom ho mohli vidět už za rok a v hlavních rolích s Idrisem Elbou a Matthew McConaugheym. To ovšem není jediná ambiciózní „kingovka“. Režisér romantického hitu Hvězdy nám nepřály Josh Boone se chystá převést na plátna postapokalyptické Svědectví. Vypadá to však, že to nejde tak snadno, jak plánoval. A tak si našel náhradu.

 

Než se věci pohnou dopředu, bude Boone režírovat adaptaci knihy Revival, jejímž hrdinou je kazatel, který přišel o rodinu a proklel boha. Brzy se ukázalo, že má nadpřirozené schopnosti a dovede kontrolovat elektřinu. Rozhodne se s nimi začít malinko experimentovat a celá situace se mu vymkne z rukou. Zkrátka to vypadá, že se nám tu klube luxusní filmový magor. A to chce i luxusního herce, Boone údajně oslovil Samuela L. Jacksona, což je hodně dobrá volba. Jeho trochu afektovaný projev by ke kazateli rozhodně sedl a blbnutí s elektřinou a nadpřirozenými schopnostmi by si taky mohl užít. Takže jo, tohle bychom chtěli vidět.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jackson miluje golf. A obvykle musí mít ve smlouvě klauzuli o tom, že blízko místa natáčení je hřiště, kam si kdykoliv může zajet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace