Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerový nářez ze Super Bowlu


ikona
Mr. Hlad
batmanbourneindependene daysupermansupr bowlx-men
Zápas skončil, teď je čas věnovat se druhému Dni nezávislosti, X-Menům, Jason Bourneovi a spoustě dalších upoutávek 

Svátek amerického fotbalu skončil před pár hodinami, teď je tedy klasicky na čase, aby se začali radovat filmoví fanoušci. V přestávkách v zápase mezi Carolina Panthers a Denver Broncos se totiž objevila, jako každý rok, hromada upoutávek a klipů na filmy, které mají ambice ovládnout v příštích měsících kina. A jako vždycky bylo na co koukat. Někdo se divákům jen připomněl, někdo se představil úplně poprvé, ale skoro vždycky to stálo za to.

 

Máme tu Deadpoola, jenž jde do kin už ve čtvrtek, a tak jen připomíná, že bude trošku jiný než comicsová konkurence. Jestli bude i dobrý (prý jo) budeme vědět už velmi brzy. Pak tu jsou dvě sázky na velké efekty a destrukci světa a upřímně – noví X-Meni i dvojka Dne nezávislosti vypadají fakt velkolepě a docela zajímavě.

Dorazily i druhé Želvy Ninja a thriller Ulice Cloverfield 10. Oba filmy už za sebou teaser mají, ale tentokrát přichází s hromadou nových záběrů. Zvlášť ten první se s tím moc nepáře a krom sexy Megan Fox a blbnutí Beebopa a Rocksteadyho s tankem dostaneme i spoustu nových akčních scén a hlavně Kranga. Druhý zmíněný spot zase servíruje Johna Goodmana v maniakálním módu. A to funguje vždycky. Solidní porci nových záběrů nabízí i Captain America: Občanská válka, kde se evidentně zase bude sázet na vážnější atmosféru, než jsme u marvelovek zvyklí.

 

Co dál? Kniha džunglí. Ta přichází rovnou s dvouminutový trailerem, který zaujme dvěma věcmi. Tím, že variace na slavnou disneyovskou písničku Bear necessities pořád funguje a taky tím, že triky jsou vlastně docela hnusné. Naštěstí je tu první upoutávka na Jasona Bourna, která slibuje to, v co jsme doufali, Matta Damona a Paula Greengrasse v drsňáckém módu a spoustu akce, která bude v kině vypadat s největší pravděpodobností vyloženě lahůdkově.

Ale nesmíme zapomenout ani na druhou ligu. Do trailerové sekce to u nás nedotáhly tři upoutávky, které najdete v klipech. A dává to smysl. Tajný život mazlíčků bude nejspíš hit, ale nás zatím nepřesvědčil. O osud fantasy Bohové Egypta máme strach už pár měsíců a na Super Bowlu to rozjel i nejhorší skokan na lyžích všech dob Eddie the Eagle. Na film jsem osobně celkem zvědavý, ale fascinuje mě snaha pokoušet se z tohohle příběhu dělat filmovou událost. Ale co, celkově je ta letošní nabídka parádní, nemyslíte?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace