Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TZ recenze: Peckové American Crime Story


ikona
KarelR
Novinka tvůrce R. Murphyho (American Horror Story) a stanice FX (Fargo) dorazila po roce příprav na obrazovky. Jak se povedla? 

Těžko říct, jestli jsem se za poslední měsíce těšil na nějaký seriál víc, než právě na novinku od sympatické stanice FX (Fargo, Sons of Anarchy) a všestranně talentovaného scenáristy Ryana Murphyho (American Horror Story, Glee). American Crime Story: The People v. O. J. Simpson vzniklo na námět bestsellerové knihy The Run of His Life: The People v. O. J. Simpson od Jeffreyho Toobina, která se označuje za nejucelenější a také zdaleka nejkritičtější pohled na dvacet jedna let starý soudní proces s bývalým americkým fotbalistou a hercem, O. J. „The Juice“ Simpsonem. Pro ty, kteří stále tak trochu tápou, stručně jde o jeden z největších mediálních procesů dvacátého století. A klidně si teď vemte chvilku, abyste tu informaci vsákli. 1901-2000. Století. Skutečná vražda. Skuteční svědci. A velmi skutečné Los Angeles dva roky po případu Rodneyho Kinga, který vyvolal největší civilní nepokoje, jaké v moderní době Kalifornie, potažmo celé Spojené Státy Americké, zažily. Jinými slovy: zatraceně šťavnatý příběh. Takže ano, dá se říct, že jsem se opravdu těšil. Může ale vůbec nějaká pilotní epizoda ustát takto vysoká očekávání?

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace