Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí další díly Rychle a zběsile?


ikona
Mr. Hlad
fast and furiousvin diesel
Kdy dorazí do kin devátý a desátý díl největší akční série současnosti? A co můžeme od Rychle a zběsile čekat dál?  

Vin Diesel možná není extra dobrý herec, ale ví, co jeho fandové chtějí a je mu jasné, že dokud bude sypat jeden díl Rychle a zběsile za druhým, projdou mu i průšvihy typu Poslední lovec čarodějnic. Momentálně natáčí akční pecku xXx: The Return of Xander Cage, která se podívá do kin příští rok a čeká ho tu mimo jiné střet s Jetem Li a Tonym Jaa, ale v roce 2017 uvidíme i osmičku Rychle a zběsile. Ta se má točit v New Yorku a a v Atlantě a vypadá to, že Dieselova parta by se mohla podívat i na Island a do Ruska. Za kameru se postaví F. Gary Gray, jenž se prokopal zpátky do první ligy díky pecce Straigt Outta Compton, s Dieselem natočil Osamělého mstitele a že ho baví autíčka předvedl v Loupeži po italsku.

 

Ale je potřeba myslet dopředu. Diesel už mladší nebude (za rok mu bude padesát!!!) a byla by chyba čekat s dalšími akčňáky zbytečně dlouho. Zvlášť, když Rychle a zběsile vydělává miliardy. Diesel, který sérii i produkuje, tak oznámil, že devátý díl uvidíme v kinech 19. dubna 2019 a desítka dorazí 2. dubna 2021. A to není všechno, Universal se údajně pořád ještě nevzdal myšlenky na spin-offy, přičemž ve hře by měl být nejen ten o postavě Dwayna Johnsona. A navíc se začíná mluvit i o prequelech. Konec konců, proč ne, sám za sebe říkám, že bych celkem rád viděl něco z akční minulosti postav, které hrají Jason Statham nebo Kurt Russell.

--- 

Vytáhni v hospodě: Letos Diesela uvidíme po boku Steva Martina a Kristen Stewart v dramatu Anga Lee Billy Lynn's Long Halftime Walk. Že by chvilkový návrat k serióznímu herectví?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace