Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Leden 2016


ikona
KarelR
blu-raydvd
První část podzimní nadílky dorazila na modré disky. 

V lednu si můžete nově pořídit hned několik filmů, ve kterých hrdinové bojují o přežití. Některé chce sejmout Mount Everest, jiné těžká nemoc nebo tajemná padoušská organizace, všude se každopádně hraje o holý život. Co přesně by vás mělo zajímat?

 

Dárek
Vyšlo: 20. ledna 2016
Cena: 178 Kč (DVD)

Simon a Robyn jsou pár, jemuž nic nechybí a vypadá to, že je v budoucnu čeká jen radost a štěstí. Pak však do jejich života vstoupí Simonův spolužák Gordo a s ním i ošklivé tajemství minulosti. Minulosti, která jim ze života udělá peklo. Edgertonův režijní debut je sebevědomě natočený psychologický thriller, jenž se nemusí opírat o laciné strašení a lekačky, ale stojí na skvěle napsaných a zahraných postavách. Umí znervóznit, vyděsit i šokovat. Na první film hodně dobrá práce. (7/10) (Mr. Hlad)

Koupit na FilmGame.cz

 

Everest
Vyšlo: 20. ledna 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 538 Kč (3D Blu-ray + Blu-ray)

Horolezecké filmy bývají přehlídkou neuvěřitelných skoků a nereálného vzepjetí sil, takže u Everestu hodně vystřízlivíte. Baltasar Kormákur tu sází na krutou realitu a rekapituluje tragické události s chladným odstupem, výsledkem je tedy dost uvěřitelná sonda do fungování vysokohorských výprav. Po tomhle zážitku si nejspíš právem řeknete, že na hřebeny opravdu patří jen hrstka vyvolených. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Já, Earl a holka na umření
Vyšlo: 20. ledna 2016
Cena: 268 Kč (DVD)

Do českých kin to loňská senzace ze Sundance nedotáhla, takže ji můžete dohnat až teď. Já, Earl a holka na umření je typickou nezávisláckou dramedií, která umí pobavit i pohladit, jen aby vás čas od času kopla do břicha. Nemůžu říct, že to na mě fungovalo stoprocentně. Pátrání po DVDčku bych ale rozhodně doporučil, už kvůli dobrému obsazení a kouzelné filmařské atmosféře. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Labyrint: Zkoušky ohněm
Vyšlo: 20. ledna 2016
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Dvojka Labyrintu je stejně fajn jako jednička. Wes Ball opět dokazuje, že mu náctileté akční hrátky sedí, a i když film občas uhne z kurzu, vždycky se včas vrátí zpátky. Do obsazení navíc přibyla kupa schopných tváří, celé je to tedy sympatická dobrodružná jízda, která právem drtí žánrovou konkurenci. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v lednu vyšlo: Cena moci, Gangster Ka, Hitman: Agent 47, Hotel Transylvánie 2, Iracionální muž, Kurýr: Restart, Modelky s.r.o., Nikdy není pozdě, Nebezpečné pokušení, Vykolejená

Nashle u únorového přehledu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace