Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší plakáty roku 2015


ikona
Mr. Hlad
2015plakáty
Jaké plakáty se v loňském roce nejvíc povedly a kvůli kterým jsme se kinům raději vyhýbali?  

Web IMPAwards je asi největší databáze filmových plakátů a každý rok vyhlašuje to nejlepší, nejzajímavější i nejzrůdnější, co se v tomhle oboru za uplynulých dvanáct měsíců objevilo. Letošek není jiný, takže kdo se chce pokochat, může začít. Pochopitelně ale dojde i na ty nepovedené věci a samozřejmě i na ne úplně seriózní kategorie.

 

Naprostým vítězem je poster k Zemeckisově propadáku Muž na laně, který vyhrál i kategorii Nejlepší plakát k dramatu. Nemůžeme nesouhlasit a kdo trpí závratěmi, tak si tohle nad postel asi nepověsí. Škoda, že na povedenou retro stylovku skoro nikdo nepřišel do kina. Hororovou kategorii vyhrál vánoční teror Krampus, tu akční ovládl Jurský svět a jeho vodní potvora a pravěku se dařilo i u animáků, kde zvítězil Hodný dinosaurus. Komedii má Vykolejená a povedený plakát k dokumentu Iris si asi barvoslepí diváci moc neužijí.

 

Nejlepší teaser poster si vybojovala velryba z V srdci moře, character postery mají Mimoni a speciální plakát poslední Hunger Games. Nejdrsnější hlášku z plakátu si urvalo drama Sicario: Nájemný vrah a tu nejvtipnější hororová komedie o souboji učitelů a jejich nemrtvých žáků Cooties. Nejhnusnější plakát má pak akční parodie na comicsovky American Hero. Doporučujeme zaměřit se na Eddieho Griffina.

 

No a teď ty kategorie, které nás zajímají o trošku víc, IMPAward se líbil druhý Spongebob a jeho kampaň parodující blockbustery, nejvíc bezdůvodný výstřih je u thrilleru Dokonalý muž, nejnápaditější způsob, jak zakrýt dvouhvězdičkouvu recenzi, našli tvůrci Legend zločinu, nejotravnější výraz má Johnny Depp v Mortdecaiovi a nejlepší zadek Alicia Vikander za Ex Machina. No a tady to máte všechno pohromadě. A ty méně seriózní kategorie jsou tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace