Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Deadpool


ikona
KarelR
deadpoolmarvelprvní reakce
Co říkají fanoušci na žoldáka v rudém kostýmu? 

Toužebně očekávaný Deadpool má za sebou první projekci. A výjimečně nebyla novinářská, šlo o překvapivou projekci pro fanoušky, po níž se internet začal plnit prvními reakcemi. Co jsme se z nich dozvěděli?

Nejspíš vás to moc nepřekvapí, ale přítomní se houfně shodují na tom, že je Deadpool strašná pecka. Na pořadu dne jsou přehrocené výkřiky typu "ku*evsky super!" a "nejlepší marvelovka", jedinou výtkou je přitom až moc klasický a nepřekvapivý příběh. Na ten je ale prý navěšeno tolik humoru a fanouškovského pomrkávání, že to nijak zásadně nevadí. Takže... teoreticky hodně solidní výsledek?

 

V nejbližších dvou týdnech se určitě dozvíme, co si o Deadpoolovi myslí krapet rozvážnější kritická obec. Wade Wilson už ale má na kontě první spokojené duše, což je start, který mu rozhodně nikdo neodpáře. Snad jeho PRková krasojízda jen tak neskončí!

---

Vytáhni v hospodě: Deadpool stejně jako Šílený Max vůbec nepůjde do kin v Číně. Ale s tím se počítalo dlouho dopředu, drsnější filmy holt tamní cenzoři zařezávají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace