Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude se Spider-Manem?


ikona
Mr. Hlad
captain americamarvel
Jak se Spidey dá dohromady se zbytkem Avengers? A proč se postaví na stranu Tonyho Starka?  

Třetí Captain America tu bude už za pár týdnů a my se těšíme. Hodně. Minule to s bratry Russoovými vyšlo parádně, takže není důvod čekat, že by to podruhé nezvládli. Navíc dostaneme příběh, který bude podle všeho hodně osobní, protože okolnosti – v tomhle případě zákon o registraci superhrdinů – donutí bývalé kolegy postavit se proti sobě. Zatímco Captain America z toho není ani trochu nadšený, Tony Stark kolem sebe shromáždí partu lidí, kteří na ní nevidí nic špatného, stejně tak i na nápadu mít hrdiny víc pod dohledem. A jedním z lidí, kteří se přidají na Tonyho stranu, bude i Spider-Man.

 

Víme, že si ho zahraje nováček Tom Holland a že nedostaneme klasický origin. Jak to s ním tedy bude? Podle nejnovějších informací si Petera Parkera najde sám Tony Stark. Má přístup do archivu SHIELDu a tam o puberťákovi v kostýmu pavouka asi pár věcí ví. Parker by měl na jeho nabídku ochotně kývnout a to ze dvou důvodů. Stark pro něj bude mít nový a výrazně vylepšený kostým, ale především to bude jeho idol. Spider-Man (respektive Parker) bude opravdu puberťák, takže vyrůstal ve světě, kde Iron Man už nějakou dobu působí a všichni vědí, že je to Tony Stark. A může mít mladý, ambiciózní nerd lepší vzor, než je tenhle miliardář? Zní to logicky a rozhodně je fajn, že se obejdeme bez další smrti strýčka Bena. Jak se bude Spideymu dařit pod dohledem Marvelu, zjistíme už začátkem května.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace