Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscarová záporačka pro Thora


ikona
Mr. Hlad
marvelthor
Ve třetí sólovce bouchače z Asgardu by se mohla objevit zajímavá a oscarová herecká posila. A nejspíš nebude stát na straně těch hodných.  

V listopadu 2017 vtrhne do kin Thor: Ragnarok a popravdě jsme zvědaví, jestli si po zpackané dvojce dovede drsňák z Asgardu napravit pověst. Ale vyjít by to mohlo, údajně dostaneme víc humoru a pojede se ve stylu buddy movies, protože vedle Thora dorazí i Hulk a společně se vydají na cestu za záchranu světa, vesmíru a vůbec. O co konkrétně půjde, se zatím neví, ale šeptá se, že se dočkáme bojovnic Valkýr a teoreticky by se mohlo řešit zničení kladiva Mjolniru a snaha Lokiho vytvořit nové zbraně, které by mu pomohly dělat další ošklivé věci. Ale fakt jen teoreticky.

 

Jisté ovšem je, že Marvel shání velkou herečku do zatím nespecifikované role. A ve hře je momentálně Cate Blanchett. Držitelka dvou Oscarů si fantasy vyzkoušela v Pánovi prstenů a blbnutí v akci ji evidentně taky není cizí, jak ukázal třeba čtvrtý Indy. Marvel se k informaci, že s ní vyjednává, nechce vyjadřovat, takže není jisté, o jakou jde roli, ale podle všeho půjde o záporačku. Ve hře jsou prý telepatka a kouzelnice Enchantress, bohyně smrti Hela, královna obrů Knorda nebo čarodějnice a královna Nornheimu Karnilla. Výběr je to zajímavý, tak se snad s Marvelem herečka, která nejspíš bude s dramatem Carol bojovat o dalšího plešouna, nějak dohodne.

--- 

Vytáhni v hospodě: Marvel se údajně pokoušel lákat i Charlize Theron, Jessicu Chastain nebo Emily Blunt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace