Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Han Solo


ikona
Mr. Hlad
han soloharrison fordstar wars
Sólovka o mládí největšího sympaťáka ze světa Star Wars dorazí už za tři roky. Kteří herci by rádi šli ve stopách Harrisona Forda?  

Pašerák, hláškař a superborec Han Solo je asi nejpopulárnější postavou universa Hvězdných válek. Uvidíme ho i v Star Wars: Síla se probouzí, kde si ho samozřejmě zahraje Harrison Ford, ale v květnu 2018 nafasuje i vlastní prequel, v němž zjistíme, co je vlastně zač, jak se seznámil s Chewiem a kde přišel k Malému Sokolovi. Režii dostali na starost Chris Miller a Phil Lord, autoři Jump Street a LEGO příběhu. Ti by měli ideálně zkombinovat akci, humor, fanouškovské nadšení i schopnost překvapit diváky. Jsme zvědaví. Jen zatím nemáme toho Hana Sola.

 

Je jasné, že tahle role je velké lákadlo, ale na druhou stranu tvůrci si jsou vědomi, že když vyberou někoho špatného, fanoušci si je najdou a nejspíš jim fyzicky ublíží. Zatím to vypadá, že nabídku objevit se na castingu dostal každý herec, který vypadá na dvacet. Takže jen telegraficky: Dave Franco z Podfukářů, Aaron Taylor-Johnson alias Kick-Ass, Miles Teller z Whiplash a poslední Fantastické čtyřky, Logan Lerman z Železných srdcí, Ansel Elgort z Divergence a Hvězdy nám nepřály, Nick Robinson z Jurského světa, Leo Howard z nového Conana, Tom Felton alias Draco Malfoy, Jack Reynor z posledních Transformers, Colton Haynes ze seriálového Arrow, Max Thierot z Batesova Motelu, Rami Malek z televizního hitu Mr. Robot, Chandler Riggs z Živých mrtvých a Tony Oller z Očisty. Máme tu tedy neznámá jména i nastupující hvězdy. Vybírat je z čeho, tak snad budou mít Miller s Lordem šťastnou ruku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Velkým kandidátem na roli byl ještě před nedávnem Taron Egerton z Kingsmanů. Na seznamu možná není omylem, ale vzhledem k tomu, že chystá pokračování Kingsmanů a upsal se nové verzi Robina Hooda, tak těžko říct, jestli bude mít čas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace