Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po velrybách k thrillerům


ikona
Mr. Hlad
ron howard
Autor Rivalů a Čisté duše se po V srdci moře hodlá vrhnout na thriller ve stylu Alfreda Hitchcocka 
Už za pár dní budete sami moci posoudit, jak zvládl Ron Howard film o střetu Thora a naštvané velryby V srdci moře. Recenzi na jeho dobrodružnou novinku přineseme už velmi brzy, ale ať už film dopadne na MovieZone, u kritiků i u diváků jakkoliv, Howard je režisér, který se o svou práci bát rozhodně nemusí. Už příští rok uvidíme jeho Inferno, třetí příběh série o Robertu Langdonovi, ve které Tom Hanks odhaluje stará spiknutí a zachraňuje svět. Fenomén Šifry mistra Leonarda už sice stačil opadnout, ale i tak se od tohohle filmu očekávají celkem velké věci. A Howard si našel i další projekt. 

 

Měl by se totiž postarat o adaptaci knihy The Girl Before. Kniha by se sice na pultech měla objevit až za rok, ale podle všeho půjde o velké věci. Máme se údajně těšit na hitchcockovský thriller, jehož hrdinkou bude žena, která má celkem solidní trauma a v životě na tom není nejlíp. Jednoho dne se ale doslova zamiluje do unikátního domu a do muže, který ho navrhl, pak ale zjistí, že v baráku, který se jí dostal trochu pod kůži, byla před třemi lety zavražděna jiná žena. Zní to jak z nějaké německé televizní kriminálky, co dávají v půl dvanácté v noci ve čtvrtek v televizi, ale Howard by pravděpodobně do nějaké koniny nešel, takže doufejme, že to bude fajn. Režisér thrillery umí, takže proč ne? 

--- 

Vytáhni v hospodě: The Girl Before napsal J.P. Delaney, což je pseudonym, ale není jisté, kdo to je ve skutečnosti. Údajně by mohlo jít o spisovatele Tonyho Stronga. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace