Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budoucnost plná Vetřelců


ikona
Mr. Hlad
alienmichael fassbenderprometheusridley scott
O čem bude pokračování Promethea? A kolik dalších vetřelčích filmů ještě Ridley Scott chystá?  

Ridley Scott je velký režisér, ale jedna věc mu chybí. Oscar. Plešouna pořád nemá a člověk by čekal, že ve svém věku vsadí na jistotu a zkusí natočit něco, co by se akademii líbilo. On na to ale kašle. Momentálně kutí pokračování Promethea, které nakonec dorazí do kin v roce 2017 pod názvem Alien: Covenant a mělo by se točit okolo posádky lodi, která má za úkol kolonizovat vzdálenou planetu. Tady najdou něco, co vypadá jako nezmapovaný ráj plný lesů a skal, zdání ale klame. Ve skutečnosti je to zatraceně temné a nebezpečné místo. A narazí tu i na Davida z Promethea.

 

To, že se Michael Fassbender vrátí, už nějakou dobu víme, podle Scotta ale nemáme moc počítat s Noomi Rapace, ta se spíš jen mihne a nové obsazení bude vzhledem k místu natáčení hlavně australské, i když okolo hlavní role se motala Rebecca Ferguson. Ale co je nejdůležitější, pro Scotta nebude Covenant zdaleka poslední film. Slíbil totiž, že po něm přijdou další dva a ten čtvrtý bude těsně předcházet původnímu Vetřelci. A o co v nich půjde? Scott se chce zaměřit na to, co jsou vlastně vetřelci zač, kdo je stvořil, odkud přišli a jak se space jockey dostal na planetu v Prometheovi. O Vetřelci Neila Blomkampa bohužel nepadlo ani slovo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Blomkamp nedávno prozradil, že velkou roli v jeho verzi měla mít i Newt z Cameronových Vetřelců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace