Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina a Frankenstein


ikona
Mr. Hlad
angelina jolie
Uvidíme Angelinu Jolie zase před kamerou? A kývne na hororovou klasiku, nebo pokračování akční pecky?  

Angelina Jolie chce režírovat. To, že jí to moc nejde, ji nejspíš moc nezajímá, ale Universal už celkem ano. Zatímco Nezlomný byl nakonec docela úspěch, romantické drama U moře se nakonec pořádně nepodívalo ani do kin a prý to vlastně není vůbec žádná škoda. Pro studio bude tenhle projekt, který se chvilku tvářil jako potenciální oscarovka, ztrátový a přijde kvůli němu o nějakých čtyřicet mega. Ale nejspíš si někdo z šéfů řekl, že všechno špatné může být nakonec k něčemu dobré. Universal totiž uvažuje tak, že když Jolie nechají režírovat, na oplátku kývne na nějakou jejich hereckou nabídku. A pár jich už je připravených.

 

Jedním z nich je pokračování akční jízdy Wanted. Možná si vzpomínáte, že na konci téhle comicsovky to její hrdinka nerozdýchala, ale to v comicsech nikdy nebyl problém. Dalším projektem je remake hororu Frankensteinova nevěsta, Universal hodlá svoje slavná monstra pořádně nakopnout a vzhledem k tomu, že Drákula: Neznámá legenda extra úspěch neslavil, chtělo by to nějaký pořádný hit a s Angelinou Jolie by to mohlo vyjít. Studio a jeho hvězda zkrátka hrají klasické „já pomůžu tobě, ty pomůžeš mně“. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Jolie ale radši uvidíme před kamerou než za ní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace