Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První odhady: Za kolik otevřou nové Star Wars?


ikona
KarelR
star warstržby
Co myslíte, vystoupá se nad 200 milionů dolarů? 

Kolem úspěchu sedmé epizody Star Wars se vznáší spousta otazníků. Disneyovci sice mají brilantně podchycený celý marketing, pořád ale posílají do kin velkou sci-fi ve chvíli, kdy bude většina lidí zasažená vánočním shonem. Jurský svět, film s momentálně rekordním víkendovým otvírákem (208 milionů dolarů), startoval v půlce června, když si každý rád proložil letní horka kinem. V prosinci ale bude spousta potenciálních diváků řešit něco úplně jiného.

 

Koho to netrápí? Zákulisní  zdroje, které startují odhady galaktického otvíráku na 225 milionech dolarů. Star Wars by tak urvaly největší víkend všech dob a měly jasně nakročeno mezi tři nejvýdělečnější filmy kasovního žebříčku. Je ale otázkou, nakolik jsou tyhle trackingy podložené a jestli se ve finále neukáže, že posloucháme jen oblíbenou hlasitou menšinu, zatímco tichou většinu nějací šášulové se světelnými meči vážně nezajímají.

Jaký otvírák tipujete vy? Je nějaká meta (100? 150? 200?), kterou podle vás určitě zdolá? Dejte vědět v diskuzi, třeba z toho vypadne i pár zajímavých sázek...

---

Vytáhni v hospodě: Kdyby ji někdo náhodou minul, tady máte nejlepší letošní reklamu na baterky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace