Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Indiana Jonese nebude James Bond


ikona
KarelR
indiana jones
Alespoň jedna věc by měla být jasná. 

Dnešní titulek vyšel z úst Franka Marshalla, jednoho ze zásadních producentů jonesovské série. Právě on, Spielberg, Lucas a současná šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy stáli za zrodem populárního hrdiny a (s výjimkou Lucase) se podílejí na rozhodování, co s ním bude dál. A asi vás nepřekvapí, že Marshall potvrdil, že se o Indyho osudu stále nerozhodlo.

 

Ano, na jedné straně jsou zvěsti o klasické pětce a na druhé o rebootu, do kterého se možná bude shánět Chris Pratt. Marshall ale zdůrazňuje, že se ještě o ničem pořádně nedebatovalo (Lucasfilm zatím řeší hlavně Star Wars) a potvrzuje jediné – že se na plátna kin jen tak nepřiřítí Indy s jinou tváří. Sérii tak rozhodně nečeká kopírování Jamese Bonda, tudíž nový herec v současnějším prostředí. Indyho život zůstane pevně ukotvený v první polovině 20. století, ačkoliv není vyloučený příchod nástupce.

Ten by se podle Marshalla prostě nejmenoval Indiana Jones, což zní jako Bourneovka bez Bournea. Tedy jako Bourneův odkaz, za kterým paradoxně stojí také Marshall (produkoval čtyři všechny díly). Správně tušíte, že se o něco takového pokoušelo Království křišťálové lebky, po kterém se uvažovalo o tom, že se dál pojede se Shiou. Podobně jako byla u čtyřky Mission: Impossible ve hře výměna Ethana Hunta za agenta Brandta (ano, po trilogiích se obvykle řeší náhradníci a často je u toho Jeremy Renner).

 

Co by nás tak mělo čekat? Ať už se bude předávat štafeta nebo ne, na 99% u toho bude Ford (už párkrát řekl, že se vrátit chce) a tudíž by nemělo jít o reboot, ze kterého vykoukne pouze nová tvář se slavným jménem. Brali byste spíš opatrné předání jonesovské štafety (něco ve stylu televizního filmu Tajemství Blues) nebo zbrusu nového dobrodruha, který by hledal poklady s Indyho požehnáním? Jedno z toho zřejmě dostaneme, tak se o tom pojďte pobavit v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Hlasuje někdo pro Annu Kendrick?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace