Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kupa nových plakátů na Star Wars: Síla se probouzí

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek

@mecano

Právo na názor máš, ale co píšeš, jsou nesmysly. :D

"ma byt tyvole efekt, az na nas vybafne" - To snad nemyslíš vážně? Právě naopak; většina diváků si bude říkat, kdeže ten Skywalker je, a pak budou spíš zklamaní, pokud na toto nejsou připraveni.

"photoshopacka sracka, slepenec hodny cosplay fanboye, jine fanpostery z prubehu roku jsou daleko vydarenejsi..." - Urážení někoho, kdo něco vytvořil je velmi ubohé. Nemusí se ti to líbit, ale proč to shazuješ, když o autorovi ani dílu absolutně nic nevíš? :-

"Kdyby tam nebyly stary postavy, tak rovnou reknu, ze je to remake E4, Komplet vcetne Death Star-killer." - To zní přinejmenším hloupě od někoho, kdo hltá spoilery, protože musíš vědět, že ač se film tváří jako 7. díl, v podstatě se jedná o reboot.

Zníš jako zhrzený fanboy...
333266
Právo na názor máš, ale co píšeš, jsou nesmysly. *:D* "ma byt tyvole efekt, az na nas vybafne" - To snad nemyslíš vážně? Právě naopak; většina diváků si bude říkat, kdeže ten Skywalker je, a pak budou spíš zklamaní, pokud na toto nejsou připraveni. "photoshopacka sracka, slepenec hodny cosplay fanboye, jine fanpostery z prubehu roku jsou daleko vydarenejsi..." - Urážení někoho, kdo něco vytvořil je velmi ubohé. Nemusí se ti to líbit, ale proč to shazuješ, když o autorovi ani dílu absolutně nic nevíš? *:-* "Kdyby tam nebyly stary postavy, tak rovnou reknu, ze je to remake E4, Komplet vcetne Death Star-killer." - To zní přinejmenším hloupě od někoho, kdo hltá spoilery, protože musíš vědět, že ač se film tváří jako 7. díl, v podstatě se jedná o reboot. Zníš jako zhrzený fanboy...
@mecano
0 0
reagovat
Pro ty dve tri minuty je logicke, ze ho tam nestrcili, navic to ma byt tyvole efekt, az na nas vybafne. A pro srovnani, Bena Kenobiho bys na plakatu e4 hledal tezko, a to beha po platne docela dlouho.
Jinak k plakatu, photoshopacka sracka, slepenec hodny cosplay fanboye, jine fanpostery z prubehu roku jsou daleko vydarenejsi. A nejsem vubec obdivovatel Struzana, ale sorry, tenhle vejblitek se na nej nechyta. Nekdo nas tu dva roky krmi OT feelingem, a pak namisto krasne rucne kresleneho plakatu ve stylu OT se dockame podobneho paskvilu, jakoze zkusme, kdo vsechno se na plakat vejde :-) Nemam rad hlasku Jdu blejt, velebnosti, ale stejne tak jsem alergickej na anglicka slovicka "tie", "mirroring", nebo treba "poetry", a to zvlaste v souvislosti s timto filmem. Kdyby tam nebyly stary postavy, tak rovnou reknu, ze je to remake E4, Komplet vcetne Death Star-killer. No hnus, netesim se.
333243
Pro ty dve tri minuty je logicke, ze ho tam nestrcili, navic to ma byt tyvole efekt, az na nas vybafne. A pro srovnani, Bena Kenobiho bys na plakatu e4 hledal tezko, a to beha po platne docela dlouho. Jinak k plakatu, photoshopacka sracka, slepenec hodny cosplay fanboye, jine fanpostery z prubehu roku jsou daleko vydarenejsi. A nejsem vubec obdivovatel Struzana, ale sorry, tenhle vejblitek se na nej nechyta. Nekdo nas tu dva roky krmi OT feelingem, a pak namisto krasne rucne kresleneho plakatu ve stylu OT se dockame podobneho paskvilu, jakoze zkusme, kdo vsechno se na plakat vejde :-) Nemam rad hlasku Jdu blejt, velebnosti, ale stejne tak jsem alergickej na anglicka slovicka "tie", "mirroring", nebo treba "poetry", a to zvlaste v souvislosti s timto filmem. Kdyby tam nebyly stary postavy, tak rovnou reknu, ze je to remake E4, Komplet vcetne Death Star-killer. No hnus, netesim se.
0 0
reagovat
Krásný plakát, řekl bych extrémně povedený. O úroveň výš než artwork od Drew Struzana z D23. A to ho dělal fanoušek (mimojiné cosplayer) Bryan Morton - takže klobouk dolů před ním, i když zkušenosti už má, a také Disney :+ za odvahu svěřit to jemu. Zvláštní ovšem je, že se stále v oficiálním logu neobjevuje číslo epizody. Na druhou stranu se z posteru dá leccos vyčíst:

1) absence Luka,
2) vzájemné postavení Kyla a Rey,
3) první pohled na podobu Maz Kanaty (zřejmě jedi) coby obdobu Yody a původce flashbacků ve filmu,
4) černá přilba Poea a s tím související
5) různobarevné X-Wing letky (modrá, červená, černá),
6) Starkiller Base coby militarizovaná planeta ve stylu Hvězdy smrti,
7) červená ruka C-3PO (?),
8) Rey není jedi (minimálně na počátku příběhu) a Finn jím může být (v průběhu filmu, ale asi jen vějička Abramse - to už známe z minula),
9) Leia opět s extravagantním účesem.

Určitě je toho víc, ale výborná práce kreslíře.
333240
Krásný plakát, řekl bych extrémně povedený. O úroveň výš než artwork od Drew Struzana z D23. A to ho dělal fanoušek (mimojiné cosplayer) Bryan Morton - takže klobouk dolů před ním, i když zkušenosti už má, a také Disney *:+* za odvahu svěřit to jemu. Zvláštní ovšem je, že se stále v oficiálním logu neobjevuje číslo epizody. Na druhou stranu se z posteru dá leccos vyčíst: 1) absence Luka, 2) vzájemné postavení Kyla a Rey, 3) první pohled na podobu Maz Kanaty [spoiler](zřejmě jedi) coby obdobu Yody a původce flashbacků ve filmu[/spoiler], 4) černá přilba Poea a s tím související 5) různobarevné X-Wing letky [spoiler](modrá, červená, černá)[/spoiler], 6) Starkiller Base coby militarizovaná planeta ve stylu Hvězdy smrti, 7) červená ruka C-3PO (?), 8) Rey není jedi (minimálně na počátku příběhu) a Finn jím může být (v průběhu filmu, ale asi jen vějička Abramse - to už známe z minula), 9) Leia opět s extravagantním účesem. Určitě je toho víc, ale výborná práce kreslíře.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se