Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor vs. Hulk?


ikona
Mr. Hlad
hulkmarvelthor
Do Asgardu míří největší mlátička marvelovského vesmíru. Jak bude Thor vycházet s Hulkem při záchraně vesmíru?  

V Captain America: Občanská válka se marvelovští hrdinové budou muset obejít bez své zelené mlátičky. Hulk si dá pauzu. Snad dorazí ve třetích Avengers v roce 2018, ale na nějakou delší dovolenou to nakonec nevypadá. Mark Ruffalo by se totiž měl objevit v roce 2017 v Thor: Ragnarok a počítá se pochopitelně s tím, že přijde nejen Bruce Banner, ale i jeho agresivnější alter ego. O příběhu toho moc nevíme, jen že se bude odehrávat z velké části jinde než na Zemi a v Asgardu a nedávno se spekulovalo o tom, že Thor narazí na válečnice Valkýry.

 

Ale jak to bude s tím Hulkem? Momentálně jsou ve hře dvě možnosti. Tou první (a fandům by se asi dost líbil) by bylo vycházet z kultovního comicsu Planet Hulk, v němž se ze zeleného obra stal gladiátor na planetě, které šéfoval psychopatický diktátor. To zní dobře, ale pořád jsme v Thorově filmu, takže těžko říct, jestli budou chtít jít tvůrci přímo tudy. Další spekulace mluví o tom, že Thora a Hulka čeká něco jako vesmírný road trip, kde potkají hromadu nových hrdinů a záporáků, co by měli dostat po tlamě. Každopádně by tahle dvojka mohla nadělat slušnou paseku, snad tedy nepůjde jen o cameo. Nejspíš ale můžeme počítat i s tím, že ti dva si alespoň jednou servou i mezi sebou.

--- 

Vytáhni v hospodě: Ruffalo tvrdí, že byl fanda Hulka dávno před tím, než se jím sám stal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace