Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natočí Spielberg dalšího Indyho?


ikona
Mr. Hlad
harrison fordindiana jonessteven spielberg
Steven Spielberg naznačil, že se vrátí k Indymu. A podle všeho zatím nepůjde o remake. 

Indiana Jones je jeden z největších filmových hrdinů všech dob, a i když se jeho poslední dobrodružství možná nepovedlo tak, jak fandové doufali, na tu pětku si do kina zajdeme, i kdyby v ní měl hrát hlavní roli Martin Lawrence. Naštěstí to nehrozí. Už nějakou dobu se mluví o tom, že se nejslavnější filmový archeolog vrátí, ale tak nějak se počítá spíš s tím, že dostaneme jeho mladší verzi. Teoretizovalo se, že by Harrisona Forda mohl nahradit Bradley Cooper nebo Chris Pratt, teď to ale vypadá, že si na remake možná počkáme. Ještě jednou by se totiž mohl objevit originál. 

 

Yahoo! Movies totiž dělali rozhovor se Spielbergem, který do kin posílá drama Most špiónů s Tomem Hanksem a přišla řeč i na to, že režisér rád pracuje s prověřenými herci. S Hanksem natočil už čtvrtý film a čtyři dělal i s Fordem. Takže co dál? „Teď pravděpodobně natočím Indyho 5 s Harrisonem, takže to bude pět pro Harrisona a čtyři pro Toma.“ Víc nevíme, ale k tomu, abychom zbystřili, nám to stačí. Kdy to ale bude, to netušíme. Příští rok pošle Spielberg do kin dobrodružnou fantasy The BFG a pracuje i na adaptaci geekovského nářezu Ready Player One, která by měla být hotová v roce 2017. Tou dobou bude Fordovi pětasedmdesát. Takže pokud to Spielberg myslí vážně, nebylo by od věci trošku si pospíšit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Dalšími adepty na roli Indyho byli Nick Nolte, Bill Murray, Steve Martin, Chevy Chase nebo Jack Nicholson.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace