Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nehrajte si se smrtí


ikona
Mr. Hlad
ellen page
Dočkáme se nové verze hororu, který nastartoval kariéru Julie Roberts a Kiefera Sutherlanda?  

V Hollywoodu asi není nikdo jako Joel Schumacher. Tenhle člověk dokázal prakticky celou kariéru střídat těžké nářezy s absolutně mizernými filmy. Na jedné straně natočil Volný pád, 8 MM nebo Telefonní budku, na druhé je podepsaný pod filmy jako Batman a Robin nebo Česká spojka. Dnes mu je šestasedmdesát a na všechno kašle, jeho filmy ale žijí dál. A v Hollywoodu si řekli, že by nebylo od věci natočit novou verzi jeho hororu Hráči se smrtí. V napínáku z roku 1990 se sešli Kiefer Sutherland, Kevin Bacon nebo Julia Roberts, kteří se pokoušeli uvést sebe navzájem do stavu klinické smrti, aby zjistili, jestli existuje posmrtný život. A když se probudili, došlo jim, že si ze záhrobí s sebou něco přinesli zpátky.

 

Tenhle film dovede poctivě vyděsit i dnes a že by potřeboval remake, se říct úplně nedá. Naštěstí nová verze by špatná být nemusela, protože se kolem ní motají hodně šikovní lidé. Studio láká do hlavní role Ellen Page, která rozhodně hrát umí a nějaký hit by jí určitě neuškodil. Zajímavé to bude i za kamerou, protože už je jisté, že o režii se postará Niels Arden Oplev, autor švédské verze krimi Muži, kteří nenávidí ženy. Ten už se do Hollywoodu podíval, ale jeho thriller Pomsta mrtvého muže bohužel komerčně vyhořel, takže by se mu hodilo napravit si trochu reputaci. Každopádně ačkoliv bychom se bez remaku obešli, když vznikne s touhle dvojicí, nemuselo by to být zlé.

--- 

Vytáhni v hospodě: Původní Hráči se smrtí stáli 26 milionů a utržili skoro 62 mega.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace