Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ice Cube vám rozbije držku


ikona
Mr. Hlad
ice cube
Ice Cube, Charlie Day a Christina Hendricks míří do školy, kde se spory mezi učiteli i žáky řeší násilím a poctivou bitkou 

V čerstvé pecce Straigt Outta Compton  můžete vidět, jaký byl Ice Cube zamlada drsoň. Ve filmu se tak občas pokouší tvářit i dnes, ale omyl jménem xXx: Nová dimenze ukázal, že všeho moc škodí. Drsňáky sice hraje i v současnosti, obvykle si ale spíš sám ze sebe a z téhle herecké polohy dělá srandu, co minimálně v Jump Street funguje skvěle a jak ukázala Jízda švárů, může to i solidně sypat. Pokračování Jízdy švárů dorazí do kin už příští rok a trojka Jump Street je nejspíš jen otázkou času, ale vypadá to, že dalšího drsňáka v komediálním žánru si Cube vystřihne ve Fist Fight. A mohla by to být celkem zábava.

 

Ice Cube a Charlie Day z Šéfů na zabití si tu zahrají dvojici učitelů, kteří pracují na státní škole, kde sice nemají moc peněz ani kvalitní pomůcky, zato se můžou pochlubit luxusním množstvím tupých žáků. Zkrátka ideální místo k tomu, aby tu někomu ruply nervy a jelikož se tihle dva kolegové zrovna nemusí, nakonec to skončí tak, že si to rozdají přímo v ringu. A bitka dvou kantorů je něco, co si jejich kolegové a hlavně studenti rozhodně nenechají utéct. Oba pánové budou mít k ruce celkem zajímavé spoluhráče. Sexy Christina Hendricks si zahraje učitelku dramatu, která má pro Ice Cubea slabost, a objeví se i Dean Norris z Perníkového táty, Jillian Bell z dvojky Jump Street a po těžké nehodě a dlouhém léčení se před kamery vrátí i Tracy Morgan. Režírovat bude Richie Keen, který je zodpovědný i za zatraceně dobrý a drsný sitcom It's Always Sunny in Philadelphia, takže by výsledek mohl být celkem zajímavý.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace